JANNI HUSSI

JANNIN TARINA

Tarinani Kuusankoskelta Helsinkiin

Tästä kaikki
alkoi

Jos joku vuosiluku pitäisi urani alkamisen ajankohdaksi heittää, olisi se 2010. Olin tällöin 18-vuotias Kouvolalainen tyttö ja urani sai lähtolaukauksen Fitnessmalli-kilpailun voitosta. Fitnessboomia omalta osaltani kesti muutaman vuoden ja aluksi moni tiesikin minut “fitness-Jannina”. 

Kova duuni
kannatti

Mutta olin myös paljon muuta! Some ja juontotyöt on kuuluneet työnkuvaani jo ihan alusta saakka. Pikkuhiljaa kovalla duunilla aloin saada keikkoja yhä suuremmista tapahtumista ja vuosien varrella somesta on tullut yksi merkittävä osa työtäni. Näistä kummastakin hommasta minulla onkin siis jo yli 10- vuoden kokemus!

Iso unelma
toteutui

Yksi iso unelma minulla on ollut ihan nuoresta asti ja se on radiotyö. Muistan edelleen, kuinka ääni väpättäen aloitin ensimmäisen viikonloppulähetyksen Suomipopilla alkuvuodesta 2020. Tästä on tultu pitkä matka ja olen saanut kunnian olla osana Aamulypsyn jengiä saman vuoden syksystä saakka.

Tässä ollaan nyt

Nykyään radion, somen ja juontotöiden lisäksi kalenterini täyttyy näyttelijän töistä (Syke), sekä TV-projekteista. Juontamani TV- sarja “Koti koiralle” on aivan unelmieni täyttymys, sillä mikäs sen parempaa kuin olla koirien ympäröimänä työpäivät!